Sagt om mig

Lisa är lyhörd, påläst, motiverande, ärlig och positiv. Hon är en fantastisk coach! Under de tre månader som vi har arbetat tillsammans har jag känt ett tryggt stöd för att kunna arbeta framgångsrikt med mina personliga mål mellan våra möten. Jag känner mig starkare och modigare än någonsin och vågar nu lita på att jag kan bygga vidare på den stadiga grund jag skapat med Lisas handledning och stöd.
My Bee Boman, grundare av Sponsors for Kenya

Med Lisa upplever du en mjuk inkännande coachning. Hon når in till ditt inre bara genom att vara den hon är. Du känner dig fullständigt trygg med att Lisa kan ta emot och hantera det som du lämnar ut. Med raka och kloka förslag ger hon dig sedan styrkan du behöver för att gå vidare med tillförsikt. Jag rekommenderar Lisa varmt.
Charlotte Boqvist, Boniq Digital Media AB

Lisa Carpevi har varit handledare för några av mina medarbetare och fått dem att växa både i sin yrkesroll och privat. Hon får människor att se sina styrkor och det de behöver utveckla samt ger dem kraft att ta ansvar för att förändra det som de inte är nöjda med. Lisa ger verktyg för att reflektera över sig själv i sin yrkesroll och som människa. En stor utveckling som jag ser hos dem som fått handledning av henne är att de vågar: vågar att säga ifrån, stå för sina åsikter och vågar göra val.
Lena Lang-Forseth, förskolechef på Bikupan och Tallsättra förskolor i Österåkers kommun

När jag pratar med dig känner jag att du verkligen lyssnar och vill förstå det jag säger. Det händer en massa saker i mig då, till exempel är det som om alla känslorna tävlar om att komma ut och som om orden kokar över. Det är både bra och dåliga saker jag vill berätta om på en och samma gång eftersom det blir så enkelt att skratta och gråta, vara rädd och arg med dig på något sätt. Att träffa dig är som att blåsa in luft i en ballong tills den spricker och då blir klumpen i halsen mindre och efteråt lägger sig lugnet i magen. Det är bra! Du är bra för mig. Jag önskar att jag hade fler sådana som du. Anonym 

Lisa är varm, tydlig och kompetent som föreläsare. Med sin värme och otroliga kunskap fångar hon sina åhörare och känslan jag fick är att jag vill höra mer.
Frida Nyberg, Lifestar Coaching

Tillsammans med Lisa får man hjälp att se saker ur olika perspektiv och hon har en enastående förmåga att se och bekräfta människor. Dessutom är hon snabb i huvudet och en fena på att ställa bra frågor så att människor får hjälp att tänka nytt och utvecklas. Jag har haft glädjen att samarbeta med Lisa i några av mina allra mest spännande Friendyprojekt och vet att hon alltid blir väldigt omtyckt och respekterad, även av andra än mig själv.
Maria-Pia Gottberg, grundare och VD Friendy & Co.

Vi gick Lisas Carpevis föräldrautbildning tillsammans, som par hösten 2014. Hemma hos oss kallar vi det för ”körkort för föräldrar” och vi mer än nöjda med utbildningen och med Lisa som ledare. Hon är en mycket god och inkännande lyssnare, vilket skapade ett varmt och tryggt klimat i vår grupp. Under Lisas ledning fick vi, tillsammans med andra föräldrar, möjlighet att dela med oss av våra tankar och erfarenheter kring föräldraskapet. Att vara förälder idag är sannerligen ingen lätt uppgift. Under utbildningen fick vi emellertid många användbara ”verktyg” och kom till en hel del nya insikter om våra styrkor och svagheter hos oss själva som föräldrar. Efter kursavslut fanns det mycket för oss att smälta … Vad vi borde gjort från början, vad vi hade gjort fel, och så vidare … Men nu i efterhand känner vi istället en mycket större förståelse både för våra barn och för varandra och vi kan därmed stötta varandra ännu mer. Ta chansen att gå utbildningen om ni får möjlighet. Vi vet att ni inte kommer ångra er!!! 😀 Vi ger våra varmaste rekommendationer till Lisa Carpevi och hennes föräldrautbildning.
Petra och Ulf Lorentzi, trebarnsföräldrar

Jag är överväldigad. Lisas föräldrautbildning är den bästa chefsutbildning jag har gått i mitt liv. Och jag har gått många utbildningar ska ni veta
Douglas Boldt, trebarnspappa

– EN LISA FÖR LIVET AB –