SÖMNCOACH

Att sova är en lisa för livet

Jag hade sovit väldigt dåligt i många år när jag kom i kontakt med Learning To Sleep. Det hade gått så långt att jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna sova gott igen. Vissa dagar kändes det hanterbart, andra var jag helt slut redan när jag vaknade och därefter försökte jag hantera trötthetsdimman med mycket kaffe och gärna sötsaker som gjorde att jag orkade. Jag minns att jag försökte förklara mina problem det med en ärftlig sömnstörning och att jag trodde lösningen på problemet handlade om vilka möjligheter det fanns att medicinera bort åkomman. Dessutom hade jag en tanke om att rätt kost och motion skulle kunna förbättra mina vakna nätter och trötta dagar, men jag orkade aldrig riktigt ta tag i varken det ena eller det andra. Fick jag en stund att ta igen mig på dagen så tog jag den, istället för att fokusera på matlagning och träning.

Men så fick jag höra talas om den onlinebaserade femveckors behandlingen med sömnrestriktion hos Learning To Sleep och kände genast att jag måste prova. Kunde det vara möjligt att det går att nollställa kroppens sömnvanor och därefter bygga upp en sömnskuld som gjorde att kroppen lärde om att sova?

I samma ögonblick som jag anmälde mig via hemsidan lät jag meddela företaget att om det funkade ville jag gärna bli certifierad sömncoach och hjälpa andra med sömnstörningar som förstör livskvaliteten. Det är nämligen oerhört slitsamt och frustrerande att ligga vaken natt efter natt och leta varje stund för möjlig sömn på dagen.

På den vägen är det.
Efter fem veckors sömncoachning sov jag gott igen.
Vill du också göra det?
Anmäl dig till behandlingen via hemsidan eller kontakta mig för mer information.
Där får du hjälp av mig eller någon annan certifierad sömncoach.